Adverteren in Google Adwords

Online Marketing is een verzamelterm voor marketing mogelijkheden die niet meer weg te denken zijn uit het communicatieve en commerciële speelveld. Digital Marketing is een nog iets bredere term voor online marketing, die ook alle kanalen en mogelijkheden omvat die wellicht niet voor iedereen vrij toegankelijk te benaderen zijn via het publieke internet, maar wel degelijk op digitale wijze worden ingekocht en weergegeven. Hademax helpt je graag de online marketing mogelijkheden, passend bij jouw bedrijfsdoelstelling, in kaart te brengen. En is je betrouwbare partner voor de inzet van de juiste online marketing kanalen. 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wil je hoog in de zoekresultaten van Google komen, dan moet je site aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Een zoekmachine als Google ‘leest’ als het ware je website. Hoe Google je site leest, kun je beïnvloeden.

BETAALD ADVERTEREN

Je kunt je organische vindbaarheid prima in orde hebben (wij raden ook altijd aan om dat éérst te doen) en nog kom je naar jouw zin niet hoog genoeg. Dat kan diverse redenen hebben. Je hebt bijvoorbeeld een jonge website, er is weinig verkeer naar je website of je hebt simpelweg veel concurrentie die al jaren bezig zijn op het web.

Je kunt dan kiezen om te wachten, je website te promoten met andere marketingkanalen of het gevonden worden afdwingen.

SEO
Waarom je SEO nodig hebt voor je website?

Zoekmachine optimalisatie helpt de vindbaarheid via zoekmachines te verbeteren. Een hogere positie binnen de organische zoekresultaten. Gebruik van de juiste zoekwoorden op de website en daar buiten. Dankzij een goede technische optimalisatie, de juiste content op de website en een overtuigend linkprofiel zullen Google, Bing en andere zoekmachines de website of webshop optimaal waarderen. SEO is belangrijk voor een aantal dingen bijvoorbeeld dat 68% van alle klikken vinden plaats op de eerste pagina en dat organisch verkeer dus geen advertenties 8x meer converteren dan bedrijven die aan SEA doen.

 

SEA
Waarom SEA handig is voor je websie?

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep.

SEA
Waarom SEA handig is voor je website?

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep.