Zoekmachine optimalisatie

Door SEO toe te passen, wordt jouw website of webshop 'organisch' beter gevonden.

Zoekmachine adverteren

Betaald adverteren in Google. Beter gevonden worden in Google met advertenties

Zoekwoorden onderzoek

Wij gaan onderzoeken wat de beste zoekwoorden zijn voor jouw Google Ads campagne

Beter gevonden worden op Google

Soms wordt jouw website of webshop niet zo goed gevonden als dat jij wil. Dat kan diverse oorzaken hebben. In zo'n geval kijken wij eerst naar de website of -shop zelf. Is deze goed opgebouwd en zit deze technisch goed in elkaar? Wordt de juiste en relevantie inhoud geboden aan de juiste doelgroep? Zijn pagina's en/of artikelen van de juiste 'metatags' voorzien (dat is wat je in Google ziet bij de zoekresultaten)? Dit valt voor ons onder SEO (Search Engine Optimization of op zijn Nederlands zoekmachine optimalisatie)

Als dat allemaal in orde is en de site wordt nog steeds niet goed gevonden, dan kunnen er andere redenen zijn. Denk aan een (te) nieuwe site of shop (die worden veelal pas na langere tijd door Google 'gelezen'), maar ook in het geval van veel en sterke concurrentie komt het voor dat je je eigen site of shop pas laat in de zoekresultaten tegenkomt. In die gevallen kan SEA (Search Engine Advertizing) of ook wel online adverteren genoemd je zeker helpen.

Werkwijze van Hademax

Aan Online marketing beginnen is een grote stap. Dat beseffen wij heel goed. Daarom betrekken wij onze klanten zoveel mogelijk bij het proces. Dat begint bij het eerste gesprek. Een kick-off waarin wij samen met de klant alles doelstellingen en wensen bespreken. Vervolgens maken wij een plan van aanpak en zetten een campagne klaar. Ook nadat de campagne online staat, blijven wij service leveren.

 

Mocht je willen sparren over de volgende stappen online? Neem gerust contact op!

 

Vrijblijvend gesprek

Hoe kan Online Adverteren jou helpen?

Met online adverteren kun je 'afdwingen' dat jouw website of shop meer bezoekers krijgt. Door het kiezen van de juiste kanalen voor jouw doelgroep (jouw beoogde bezoekers) en het bepalen van de juiste manier van adverteren, verhoog je de kans om jouw producten of diensten te verkopen. In principe kan iedereen het, maar om zo efficiënt mogelijk en met het beste resultaat te kunnen adverteren heb je specialistische kennis en ervaring nodig.

 

Contact?

Hoe kan Online Adverteren jou helpen?

Met online adverteren kun je 'afdwingen' dat jouw website of shop meer bezoekers krijgt. Door het kiezen van de juiste kanalen voor jouw doelgroep (jouw beoogde bezoekers) en het bepalen van de juiste manier van adverteren, verhoog je de kans om jouw producten of diensten te verkopen. In principe kan iedereen het, maar om zo efficiënt mogelijk en met het beste resultaat te kunnen adverteren heb je specialistische kennis en ervaring nodig.

 

Contact?

Wij helpen je graag

Wij helpen je graag. Denk je er aan om online betaald te gaan adverteren? Neem eens contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe je dat met ons 7-stappen plan kunt doen, wat wij voor je kunnen betekenen en wat dat kost.

Boilergigant

BySoenil

Gietvloerenstore

Onze opdrachtgevers:

REVIEWS

Moniek K

03 apr 2023

Als ZZP’er was ik opzoek naar een bedrijf dat een overzichtelijke site met een rustige en professionele uitstraling voor mij kon maken . Bij Hademax werd er geluisterd, doorgevraagd en meegedacht. De tijd, het geduld en de aandacht die aan het maken van de site zijn besteed, door alle medewerkers van Hademax: Buitengewoon goed. Anita Bereza Coaching

Erica Jansen

12 apr 2023

Helemaal blij met Hademax, die voor mij een duidelijke en overzichtelijke website hebben gemaakt! Ze weten waar ze het over hebben en zijn goed bereikbaar voor vragen. Zonder veel gedoe stond mijn website online!

Henk Jonker

17 dec 2020

Per 3 november 2020 is onze website gelanceerd. De sleutel om dit tijdig gedaan te krijgen was een sterk staaltje van samenwerking tussen Hademax en ons, waarbij de consultants Hademax zeer goed begrijpen wat de klant bedoelt en wil. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Mijn eerste website in 2015 (toen nog als ZZP) was destijds overigens ook snel en deskundig door hen ontwikkeld. Waardering voor hun continuïteit in professionaliteit. Zeker aan te raden!!!

Monique Welten

22 dec 2020

Voor mijn nieuw op te starten onderneming was ik op zoek naar iemand / een bedrijf dat een goede professionele website voor me zou kunnen opmaken. Via mond tot mond reclame kwam ik bij Hademax terecht. De communicatie verliep goed en snel, en al gauw had ik een afspraak om op kantoor te komen om mogelijkheden te bespreken. De offerte had ik dezelfde avond nog in huis, alles duidelijk punt voor punt weergegeven met allerlei opties. De communicatie verliep steeds snel en professioneel en mogelijkheden en onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk heb ik een mooie, maar ook gebruiksvriendelijke website. Ik kan Hademax van harte aanbevelen aan iedereen die een mooie, op maat gemaakte website wil voor wat dan ook.

Sandra Van Dongen

23 feb 2021

Hademax heeft ons geholpen om de website van Polma Matrassenfabriek weer up and running te krijgen. Fijn zijn de professionaliteit, het meedenken en de korte lijntjes die we met Rick hadden. Wij gaan niet meer weg :)