Webbureau Hademax in Barendrecht - Websites

Websites

Webbureau Hademax in Barendrecht - Webshops

webshop

Webbureau Hademax in Barendrecht - SEO

Vindbaarheid

Webbureau Hademax in Barendrecht - Ontwerp

Ontwerp

Webbureau Hademax in Barendrecht - Maatwerk

Maatwerk

Webbureau Hademax in Barendrecht - Service en Support

Over ons

 

Arnhemseweg 5c
2994 LA Barendrecht
info@hademax.nl
T: 0180 62 63 28

Privacyverklaring van Hademax

Hademax v.o.f., gevestigd aan Arnhemseweg 5C, 2994LA Barendrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.hademax.nl
Arnhemseweg 5C
2994LA Barendrecht
Tel. +31 180 626 328

Functionaris Gegevensbescherming
R. Hofland is de Functionaris Gegevensbescherming van Hademax v.o.f. Hij is te bereiken via rick@hademax.nl of via bovenstaande telefoonnummer.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hademax v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@hademax.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hademax v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Om goederen en diensten bij ons af te kunnen nemen en bij u af te kunnen leveren
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of mailings
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Hademax v.o.f. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hademax v.o.f.) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Hademax v.o.f. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

Persoonsgegevens: Bewaartermijn: Reden:
Personalia Tot 1 jaar na einde contract Interne administratieve afhandeling
Adres Tot 1 jaar na einde contract Interne administratieve afhandeling
Contractsgegevens Tot 1 jaar na einde contract Interne administratieve afhandeling
Betalingsgegevens Tot 7 jaar na einde contract Fiscale wetgeving

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Hademax v.o.f. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Hademax v.o.f. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Hademax v.o.f. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@hademax.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Hademax v.o.f. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Hademax v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hademax.nl

Privacyverklaring in PDF

De privacyverklaring van Hademax is ook in PDF formaat te downloaden. Klik op de onderstaande link.

 

Download PDF

 
Volg ons op Facebook !Volg ons op Twitter !

Recente projecten van Hademax

  • Thermen Barendrecht

    Thermen Barendrecht

    Voor Thermen Barendrecht mochten wij de nieuwe website (samen met partners Vrondaz en RS Fotografie) ontwerpen en realiseren. Belangrijk was om de stijl en uitstraling van TB terug te laten komen in deze moderne, stijlvolle en rustige website.
    Extra's: online sauna reserveren en de webshop voor de cadeaubonnen.

    Website | Webshop | Ontwerp | Maatwerk

     

     
    Bastasol

    Bastasol

    Bastasol heeft een nieuwe website en vooral gericht op de visuele bezoeker. Alle zonwering die Bastasol kan leveren wordt met afbeeldingen getoond zowel in het menu als in de website zelf.

    Website | Ontwerp

  • Natural Skin Care

    Natural Skin Care

    Voor de schoonheidsspecialiste in Waterlandkerkje hebben wij de website gerealiseerd. Daarnaast kan de klant online reserveren via de website. De reserveringen kan de schoonheidsspecialiste zelf beheren via het CMS.

    Website | Ontwerp | Maatwerk

     

     
    Opencoffee Barendrecht

    OpenCoffee Barendrecht

    Hademax is trotse sponsor van het Open Coffee concept in Barendrecht. De website hebben we gerealiseerd voor deze stichting. Mensen kunnen zich aanmelden via de website en kunnen zien wanneer de volgende open coffee plaatsvind.

    Website | Ontwerp

  • Zuster Minnaar

    Zuster Minnaar

    Zuster Minnaar benaderde ons voor een webapplicatie die de interne processen kon verbeteren. Zij hebben nu een compleet plannings- en facturatiesysteem die zij inzetten als zorgbemiddelingsbureau voor cliënten en zorgverleners. Dit allemaal met een goede beveiliging achter de al bestaande overgenomen website.

    Website | Maatwerk

     
    De Gerse Jongens

    De Gerse Jongens

    De Gerse Jongens zijn creatief met Data maar ook met het ontwerp van hun website. Hademax kon dit ontwerp moeiteloos in het CMS passen ook al is het geen standaard template.

    Website | Maatwerk

  • WowKappers.nl

    WOW kappers

    Een website voor de kappersketen WOW Kappers. Met volledig fotoalbum voor elk scherm geschikt. Ook kan er online een afspraak gemaakt worden bij WoW Kappers.

    Website | Ontwerp

     
    KappersKadoBon

    KappersKadoBon

    Een gepersonaliseerde kadobon voor elke salon in de kappersbranche. Een bon die geheel naar wens bedrukt en ingevuld kan worden. Zo online te bestellen in eigen huisstijl of in het ontwerp van het merk wat in de salon gevoerd wordt.

    Webshop | Ontwerp

  • De Gentsche Poort

    De Gentsche Poort

    Een klein familiehotel in Biervliet (Zeeuws Vlaanderen). Dit hotel wilde graag reserveringen ontvangen via de website en met volledige controle over deze reserveringen. Zowel aantallen kamers kunnen instellen als afspraken kunnen wijzigen.

    Website | Ontwerp | Maatwerk | Meertalig

     
    Notariskantoor Barendrecht

    Notariskantoor Barendrecht

    Het notariskantoor in Barendrecht en omstreken. Een moderne uitstreling met daarbij wel alle informatie voor handen op de website. Genoeg call-to-action momenten om de bezoeker over de streep te trekken.

    Website | Ontwerp

  • denOtter - alles voor kantoor

    denOtter - alles voor kantoor

    denOtter is gespecialiseerd in kantoorinrichting en artikelen die u binnen het kantoor kan vinden. denOtter had een huisstijl waar wij de website op gebaseerd hebben. Daarnaast veel fotoalbums van merken en inrichtingen die denOtter kan verzorgen.

    Website

     
    Fenexpo

    Fenexpo

    De Fenexpo bestaat inmiddels al 10 jaar en wij zijn hiervan al 5 jaar de vaste webpartner. Wij verzorgen niet alleen de website maar ook de nieuwsbrief naar 45.000 abonnees. Een website met een nieuwsbrief plug-in die middels het CMS gevuld en gemaakt kan worden..

    Website | Ontwerp

  • DW Administratie

    DW Administratie

    Een klein maar gerenomeerd administratiekantoor in Barendrecht. Dit kantoor had een website maar deze was aan een opfrisbeurt toe. Dit hebben wij uitgevoerd met succes. De website is nu up-to-date en toonbaar op elk apparaat.

    Website | Ontwerp

     
    RIOTECH

    RIOTECH

    Het tonen van producten op een website is soms niet altijd eenvoudig. Zeker niet als het gaat om "afscheiders". Wij hebben Riotech geholpen met het toonbaar maken van het product en de verschillen in de producten onderling. Doormiddel van beeld en een goede navigatie structuur binnen de website.

    Website | Ontwerp

  • Jamboree

    Jamboree

    Een website voor stropdassen leverancier Jamboree. U wilt een unieke stropdas of meerdere gelijke stropdassen voor gehele bedrijf. Naam dan eens een kijkje op deze overzichtelijke website!

    Website | Ontwerp

     
    PenR Publishing

    P & R Publishing

    P & R publishing wilde een website waar zij de publicaties van verschillende bladen, die zij uitgeven, goed konden tonen. Samen met en via ons CMS kan P & R publishing de uitgaves gemakkelijk en overzichtelijk online plaatsen.

    Website | Ontwerp

  • Van der Laan

    Van Der Laan

    Van der Laan had een restyling nodig van de verouderde website. Wij hebben deze opdracht uitgevoerd met de intensie om de website meer van "nu" te maken. De website is goed te bekijken op elk apparaat en heeft een unieke uitstraling.

    Website | Ontwerp

     
    Kattenpension Petport

    Kattenpension Petport

    Het doel van deze website is het overdragen van een gevoel naar de katteneigenaren die een pension zoeken voor de kat. Dit hebben we gerealiseerd door mooie grote foto's te plaatsen op de website waar de kat wellicht komt te logeren. Ook is deze website in twee talen beschikbaar (Nederlands en Engels)

    Website | Ontwerp | Meertalig

  • sahkopyora-asiantuntija

    Sähköpyörä-asiantuntija

    Een nieuwe webshop voor E-bikes in Finland. Een maatwerk webshop met een nieuwe andere indeling dan de meeste webshops.

    Webshop | Ontwerp | Maatwerk

     
    Jochie Freaks

    Jochie Freaks

    Een catalogus voor kinderschoenen met daarin een mogelijkheid tot filteren op kleur, maat en categorie (baby, meisje, jongen). Naast deze website is er ook een leveranciers website, deze is afgeschermd en kan alleen bekeken worden met een inlog. Daarnaast is de catalogus in het Nederlands, Duits en Engels beschikbaar.

    Webshop | Maatwerk | Meertalig

  • Slikkerveer Vastgoed

    Slikkerveer Vastgoed

    Huizen verkoop is altijd een moeilijke branche om goed te tonen op een website. Wij hebben getracht om veel beeldmateriaal te gebruiken bij deze website. Projecten in fotoslides en korte bondige teksten.

    Webshop | Ontwerp

     
    Gitaarschool Boekesteijn

    Gitaarschool Boekesteijn

    Een duidelijke en overzichtelijke website die aangeeft waar het over gaat. Snel kunnen zien wat de mogelijkheden zijn in gitaarlessen bij gitaarschool Boekesteijn.

    Website | Ontwerp

  • Schaarhekken.nl

    Schaarhekken

    Schaarhekken kunnen op alle manieren en maten geleverd worden. Binnen de website zit een schaarhekken calculator die meteen een passende aanvraag doet voor uw passende schaarhek.

    Website | Ontwerp | Maatwerk

     
    Olifiers

    Olifiers

    Een simpele website met een mooie presentatie van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door het bedrijf Olifiers. Ook hier zijn er een aantal call-to-action momenten gecreeërd.

    Website | Ontwerp

  • MarshallTown tools

    MarshallTown tools

    Een webshop van een groot merk buiten Europa die via Engeland aangeboden wordt. Verkoop en aanvragen zijn via deze webshop mogelijk. De groothandel neemt hierna weer contact op voor de verkoop.

    Webshop | Offerte aanvraag | Maatwerk | Multilang

     
    Lokaal Fonds Barendrecht - Barendrecht steeds een beetje mooier maken

    Lokaal Fonds voor Barendrecht

    Achter deze normaal ogende website schuilt een work-flow systeem die het makkelijker maakt om met verschillende beslissingnemers te communiceren. Dit werd voorheen via e-mail gedaan maar met dit stukje maatwerk wordt de communicatie centraal gehouden via deze website. Ook dient de website nu als projectenarchief en naslagwerk.

    Website | Ontwerp | Maatwerk

  • Diancy

    Diancy

    Een stijlvolle website met unieke elementen om de producten goed uit te laten komen. Mooie foto's en een donkere rand laten de andere elementen juist goed uit de website springen zodat de focus op het juiste punt ligt.

    Website | Ontwerp

     
    JS auto

    JS auto

    Een mooie maar simpele website voor een Porsche garage. Koppeling met actuele autovoorraad en verdere informatie.

    Website | Ontwerp

  • Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Barendrecht

    Collectieve Beveiliging
    Bedrijventerreinen Barendrecht

    Voor de gemeente Barendrecht is deze opdracht uitgevoerd. Een website met als doel de bedrijventerreinen op de hoogte te stellen van nieuws en ontwikkelingen omtrent de beveiliging. Een simpele maar doeltreffende website.

    Website | Ontwerp

     
    Etablissement 1880

    Etablissement 1880

    Dit restaurant in Groede (Zeeuws Vlaanderen) heeft naast een uitmuntende kaart ook de mogelijkheid om gasten te laten overnachten in rijk aangeklede kamers. De website moest hierbij aansluiten en heeft een rustige doch sjieke uitstraling.

    Website | Ontwerp

  • Dierenkliniek Leidschendam

    Dierenkliniek Leidschendam

    Deze website heeft koppelingen met social media (Facebook berichten). Deze berichten worden met een widget van Facebook getoond. Verder was de vraag of de website alle belangrijke informatie in één oogopslag kon geven.

    Website | Ontwerp

     
    Petra Reijrink

    Petra Reijrink

    Een mooi overzicht van verschillende elementen in een "moodboard" website. Binnen dit moodboard zijn ook gedeeltes klikbaar of juist niet. Elke pagina heeft een ander uiterlijk in deze website.

    Website | Ontwerp

  • M Edelsmeden

    M Edelsmeden

    Een catalogus maar geen webshop. Er kan gekeken worden naar de collectie zonder te bestellen. Naast de goede weergave op mobiel heeft de website ook een pagina met nieuwsberichten die door de klant zelf kan worden bijgehouden.

    Webshop | Ontwerp

     
    Taittopyora

    Taittopyörä

    Een webshop voor een Finse klant die in Finland vouwfietsen verkoopt. De webshop is gekoppeld aan de Finse betaalprovider waarbij de bezoeker veilig en snel de producten kan afrekenen. Het CMS en de webshop plug-in hebben geen restrictie qua mogelijkheden.

    Webshop | Ontwerp | Meertalig

  • Tavarapyora asiantuntija

    Tavarapyörä asiantuntija

    Een webshop voor een Finse klant die via de webshop fietsen verkoopt. De website heeft de mogelijkheid om via Finse banken betalingen te verwerken en er is geen restrictie aan het aantal artikelen binnen de webshop.

    Webshop | Ontwerp | Meertalig

     
    XL vazen

    XL Vazen

    Een webshop met meerdere unieke productpagina's voor de verschillende soorten categorieën okantenbakken.

    Deze categoriepagina's hebben oook eigen SEO en kunnen dus beter gevonden worden op het interner.

    Webshop | Ontwerp

  • Treatments

    Treatments

    Treatments verzorgt voor bijna alle sauna's in Nederland de juiste beleving. Hierbij moet u denken aan geuren, massage oliën vanuit alle hoeken van de wereld. Een webshop met bestelmogelijkheid hebben wij gerealiseerd voor deze klant.

    Webshop | Ontwerp

     
    Instar Holland

    Instar Holland

    Een webshop voor een groothandel in gereedschappen. Deze groothandel heeft naast de webshop bij Hademax ook een vermelding in een andere webshop. Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken heeft Hademax een ecport plug-in gemaakt die de inhoud voor de andere webshop genereerd uit het CMS. Zo hoeft de informatie maar op één plaats bijgehouden te worden.

    Webshop | Ontwerp | Maatwerk

  • Wie Wat Waar Boeken

    Wie Wat Waar Boeken

    Een webshop met de mogelijkheid om boeken te bestellen. Deze boeken kunnen worden ingekeken en "gelezen" door middel van de "zoom"-optie. Zo kan de bezoeker bepalen of het boek is wat ze zoeken en of ze deze dan uiteindelijk kopen.

    Webshop | Ontwerp

     
    Babboe Finland

    Babboe Finland

    De webshop van Babboe bakfietsen in Finland. Deze webshop is opgezet met een koppeling naar de paymentprovider in Finland. De webshop is ook geheel in het Fins en kan eventueel ook in een andere taal.

    De artikelen worden door de klant zelf bijgehouden middels een Excel bestand.

    Webshop | Ontwerp | Meertalig

 

DO
DISTURB!


Stoor ons gerust!
Graag zelfs, slapen is
immers voor 's-nachts!
Wij laten je graag zien
waar wij dol op zijn....

Werken!

 

Offerte aanvragen

Neem contact op

Bel mij terug!

 

 
  •  
     
     
    Hademax Internet Oplossingen
    Passie voor mooie producten, aandacht voor de business van onze klanten, dat drijft ons! Hademax Internet Oplossingen - Over ons