Maatwerk in websites, webshops en webapplicaties

Hademax is ook specialist in maatwerk en omdat dat een breed begrip is, leggen we graag uit wat we daar mee bedoelen. Meestal maken we online maatwerk, ook wel webapplicaties genoemd. Maar we maken ook maatwerk websites en webshops. De afgelopen jaren hebben we een aantal interessante en verschillende opdrachten mogen uitvoeren voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Inhoudelijk variëren de opdrachten van bijv. een bestelhulp voor een website tot het koppelen van meerdere grote online systemen of het maken van een compleet bedrijfssysteem met workflow en al.

Heb je uitgebreide wensen voor jouw site of voor je webshop? Of zoek je bijv. een systeem om je administratieve of verkoopprocessen efficiënter te maken? Wil je systemen koppelen? Denk je dat dat niet in standaardoplossingen te realiseren is? Maak gerust een afspraak met ons om je wensen te bespreken.

Websites

Maatwerk website

Webshops

Maatwerk webshop of website met webshop

Webapplicaties

Maatwerk webapplicaties website

Recente maatwerk projecten

Wij zijn trots op alle maatwerk projecten die wij opleveren. Daarom laten wij ons werk ook graag zien. Hier zijn een aantal voorbeelden van maatwerk projecten die wij recent hebben opgeleverd.

Gietvloerenstore

Your Safe Workspace

MailMax

Werkwijze met maatwerk

Wij gaan altijd grondig te werk, ook bij kleine projecten. We inventariseren de wensen en, als dat nodig is, maken we een functioneel ontwerp. Hierin vatten wij alles overzichtelijk samen en praten zo veel als mogelijk in normale mensentaal. Als je alles goed in kaart brengt in duidelijke taal voorkomt dat teleurstellingen. Dit doen wij omdat Hademax geen gebruik maakt van templates, al ons werk is maatwerk.

Wij zien overigens snel genoeg tijdens het gesprek of dit nodig is. Dan bespreken we meteen de kosten en de voorwaarden hiervan. Soms geven we meteen al een prijsindicatie hiervoor. Weet je meteen waar je aan toe bent. Daar zijn we gewoon helder over.