Jouw website of webshop beter gevonden

Soms wordt jouw website of webshop niet zo goed gevonden als dat jij wil. Dat kan diverse oorzaken hebben. In zo'n geval kijken wij eerst naar de website of -shop zelf. Is deze goed opgebouwd en zit deze technisch goed in elkaar? Wordt de juiste en relevantie inhoud geboden aan de juiste doelgroep? Zijn pagina's en/of artikelen van de juiste 'metatags' voorzien (dat is wat je in Google ziet bij de zoekresultaten)? Dit valt voor ons onder SEO (Search Engine Optimization of op zijn Nederlands zoekmachine optimalisatie)

Als dat allemaal in orde is en de site wordt nog steeds niet goed gevonden, dan kunnen er andere redenen zijn. Denk aan een (te) nieuwe site of shop (die worden veelal pas na langere tijd door Google 'gelezen'), maar ook in het geval van veel en sterke concurrentie komt het voor dat je je eigen site of shop pas laat in de zoekresultaten tegenkomt. In die gevallen kan SEA (Search Engine Advertizing) of ook wel online adverteren genoemd je zeker helpen.

Hoe kan Online Adverteren jou helpen?
Met online adverteren kun je 'afdwingen' dat jouw website of shop meer bezoekers krijgt. Door het kiezen van de juiste kanalen voor jouw doelgroep (jouw beoogde bezoekers) en het bepalen van de juiste manier van adverteren, verhoog je de kans om jouw producten of diensten te verkopen. In principe kan iedereen het, maar om zo efficiënt mogelijk en met het beste resultaat te kunnen adverteren heb je specialistische kennis en ervaring nodig.

Wij helpen je graag.
Denk je er aan om online betaald te gaan adverteren? Neem eens contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe je dat met ons 7-stappen plan kunt doen, wat wij voor je kunnen betekenen en wat dat kost.

Bel gerust met ons op 0180-626328 en vraag naar Rick!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Door SEO toe te passen, wordt jouw website of webshop 'organisch' beter gevonden. Dat betekent zonder dat je geld aan Google hoeft te betalen voor advertenties. Wij optimaliseren jouw website of webshop zodat deze beter door Google gelezen kan worden (indexeren in vaktermen). Dat gaat van door de site technisch helemaal in orde te maken tot en met de inhoud optimaliseren. Teksten, zoekwoorden, 'metatags', we kijken overal naar om dit zo Google-vriendelijk als mogelijk te maken.

BETAALD ADVERTEREN (SEA)

Samen met jou gaan wij planmatig en efficiënt te werk en brengen jouw doelen in kaart. We kijken naar alle mogelijkheden en waarvan wij denken dat het werkt. Dat kan alleen Google zijn, maar ook de socials en regelmatig ook emailmarketing. Wij werken met een duidelijk en begrijpelijk stappenplan, voeren een onderzoek en analyse uit en als afsluiting van deze verkennende fase een helder rapport met onze bevindingen. Daarna kunnen we starten met betaald adverteren. Je beheert overigens zélf je advertentiebudget, terwijl wij de campagnes voor je meten en bijsturen.

SEO
Waarom je SEO nodig hebt voor je website?

Zoekmachine optimalisatie helpt de vindbaarheid via zoekmachines te verbeteren. Een hogere positie binnen de organische zoekresultaten. Gebruik van de juiste zoekwoorden op de website en daar buiten. Dankzij een goede technische optimalisatie, de juiste content op de website en een overtuigend linkprofiel zullen Google, Bing en andere zoekmachines de website of webshop optimaal waarderen. SEO is belangrijk voor een aantal dingen bijvoorbeeld dat 68% van alle klikken vinden plaats op de eerste pagina en dat organisch verkeer dus geen advertenties 8x meer converteren dan bedrijven die aan SEA doen.

 

SEA
Waarom SEA handig is voor je websie?

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep.

SEA
Waarom SEA handig is voor je website?

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid tot sterk gerichte campagnes voor een scherpe prijs per klik. Het helpt het rendement van je website of webshop te verhogen. Genereer leads of vergroot de naamsbekendheid bij de doelgroep.