De Bakfietsenspecialist

De bakfietsenspecialist is een team van jonge enthousiaste gezinnen die zelf dagelijks gebruik maken van een bakfiets om de kinderen naar school te brengen, sportactiviteiten te bezoeken en boodschappen te doen. Enthousiast vanuit onze eigen positieve ervaring willen we graag de bakfiets promoten aan andere gezinnen en het dagelijkse plezier voor zowel kinderen als ouders en het praktische gebruiksgemak van een bakfiets graag delen!

Inmiddels is de bakfietsenspecialist al sinds juni 2012 actief in de bakfietsen branche ! Met onze eigen ervaring en kennis van de verschillende merken willen we graag ondersteuning bieden bij jouw keuzeproces. Wij hebben in Nederland een zeer ruime voorraad van verschillende bakfiets merken en modellen beschikbaar.

Vanuit deze voorraad kan de Bakfietsenspecialist direct leveren zonder lange wachttijden. We leveren de nieuwe bakfiets aan huis af, gemonteerd en rijklaar. Je kunt dus meteen gaan genieten van je nieuwe bakfiets, direct aan huis geleverd, zonder zorgen. Uit voorraad leveren, dat is onze kracht. Vanuit ons testcenter in Noord Limburg bieden wij de unieke mogelijkheid om een ruim assortiment van verschillende bakfietsen te proefrijden en te vergelijken. In slechts 1 bezoek, op 1 locatie, verschillende merken en modellen bakfietsen vergelijken. Alleen zo ben je zeker dat je de juiste bakfiets kiest die past bij jouw budget en gezinssituatie. Nabij het testcenter van de Bakfietsenspecialist hebben we ook een professionele werkplaats waar we de service en het onderhoud voor je bakfiets kunnen verzorgen.

Wat hebben wij gedaan?

Voor de bakfietsenspecialist heeft Hademax een website gemaakt en hier een webshop aan toegevoegd

 

Bekijk website