Kokendwatergigant

Kokendwatergigant is dé specialist op het gebied van kokend water oplossingen in de Benelux. Samen met ons team van experts met ruim 20 jaar ervaring, werken we iedere dag keihard om onze klanten te voorzien van het beste advies. Dankzij onze kennis over kokend water boilers , kunnen wij advies op maat leveren. De combinatie van kennis en advies, zorgt voor de meest geschikte kokend water kraan voor iedere woonsituatie van onze klanten.

Iedere woonsituatie heeft een andere kraan en boiler nodig. Door gebruik te maken van de meest geschikte boiler scheelt dat je in energiekosten en bespaar je een hoop water. Stel direct je vraag aan Marcel via onze chat. Wij hebben een breed assortiment met de grootste A-merken zoals Quooker, Franke, Selsiuz, Grohe en Itho Daalderop. Deze merken hebben net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

 

Wat hebben wij gedaan?

Voor Kokendwatergigant heeft Hademax een maatwerk website gemaakt en daar een webshop aan toegevoegd. Hademax denkt mee over de inhoud van de webshop. Daarnaast innoveren wij samen met Kokendwatergigant voor een betere webshop ervaring van een klant.

 

Bekijk website