Professionele website laten maken

Wil je een professionele en succesvolle website laten maken voor je organisatie met een unieke uitstraling? Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Hademax maakt snelle responsive (op elk scherm perfect leesbaar) en succesvolle websites. Dat doen wij voor business to business en voor business to consumer.

Een professionele website heeft een doordacht maatwerk ontwerp waarbij is nagedacht over het doel en welke functionaliteiten er nodig zijn. Hierbij wordt de gebruikersvriendelijkheid leidend gemaakt. Natuurlijk wordt ook de beveiliging en ondersteuning niet vergeten.

Werkwijze van Hademax

Een nieuwe website laten maken doe je niet elke dag. Dat beseffen wij heel goed. Daarom betrekken we onze klanten zoveel mogelijk bij het proces. Dat begint bij het eerste gesprek. Een kick-off waarin wij vanuit een strategische insteek de beleving, menustructuur, de doelstellingen van de website en wensen nader vastleggen. We creëren een concept en gaan vervolgens aan de slag met het webdesign.

 

Mocht je willen sparren met ons voor je nieuwe site? Neem gerust contact op!

 

Maak een afspraak

Wat kost een website?

Een vraag die wij vaak krijgen is: wat kost een website bij jullie?

Dat is ongeveer dezelfde vraag als wat een blauwe auto kost. Hoe uitgebreider een site, hoe meer functionaliteit, hoe duurder. Maar om een voorbeeld te geven: op basis van jouw eigen en aangeleverde huisstijl én het aanleveren van kant en klare inhoud kunnen wij een 'home-wie-wat-waar-contact' website van zo'n 5-7 pagina's al leveren vanaf €750,-.

 

Contact?

Wat kost een website?

Een vraag die wij vaak krijgen is: wat kost een website bij jullie?

Dat is ongeveer dezelfde vraag als wat een blauwe auto kost. Hoe uitgebreider een site, hoe meer functionaliteit, hoe duurder. Maar om een voorbeeld te geven: op basis van jouw eigen en aangeleverde huisstijl én het aanleveren van kant en klare inhoud kunnen wij een 'home-wie-wat-waar-contact' website van zo'n 5-7 pagina's al leveren vanaf €750,-.

 

Contact?

Website 'standaard op maat'

Wij geloven stellig dat je een bedrijf niet in een (website-)template kunt stoppen. Dat is bijna altijd "inleveren". Daarom hebben wij de visie en werkwijze om altijd maatwerk te leveren. Dat betekent dat wij de website maken waar jouw bedrijf in past, als een maatwerk-pak.

Maatwerk is duur...
Bij Hademax niet, ondanks de luxe van maatwerk, zal de prijs je onwijs meevallen. Wij zijn niet de goedkoopste, we zijn geen studenten die als hobby simpele websites bouwen, maar je bent bij ons voor een instap website ook geen duizenden euro's kwijt.

Boilergigant

Gietvloerenstore

Onze opdrachtgevers:

REVIEWS

Sunny Khan  ★★★★★ 
Gietvloerenstore.nl                                                   

"Top website laten maken door Hademax, precies ook naar onze wensen. Snel, professioneel en topservice!"

Henk Fennema  ★★★★★  

"Ik werk al jaren samen met Hademax. Een bedrijf dat kennis van zaken heeft, snel reageert en keurige tarieven hanteert. Zelfs gratis/service komt in hun woordenboek voor. De recente aanpassingen op de website van de kapsalon van mijn vrouw werden gratis uitgevoerd. ‘’Jullie hebben het al zwaar genoeg ‘’ was de reden. Toppers!"

Sandra van Dongen  ★★★★★

"Hademax heeft ons geholpen om de website van Polma Matrassenfabriek weer up and running te krijgen. Fijn zijn de professionaliteit, het meedenken en de korte lijntjes die we met Rick hadden. Wij gaan niet meer weg :)"

Meer reviews? 

Kijk op Google, zoek naar 'Hademax' en lees er meer.

FAQ

Hoe gaan wij te werk?    

Wij beginnen met een kick off, dit is een vrijblijvend intake gesprek. Hier leren wij elkaar kennen en gaan wij kijken wat we voor jou kunnen doen. Als het een 'go' is dan designen wij een wireframe om vervolgens deze wireframe om te zetten in een responsive website. Tot slot is er de oplevering. Hier gaan wij samen met de klant kijken of alles naar wens is en gebeuren er hier en daar nog correcties.

Wat kost een website??    

Een vraag die wij vaak krijgen is: wat kost een website bij jullie? Dat is ongeveer dezelfde vraag als wat een blauwe auto kost. Hoe uitgebreider een site, hoe meer functionaliteit, hoe duurder. Maar om een voorbeeld te geven: op basis van jouw eigen en aangeleverde huisstijl én het aanleveren van kant en klare inhoud kunnen wij een 'home-wie-wat-waar-contact' website van zo'n 5-7 pagina's al leveren voor even onder de duizend euro.

Wat is een maatwerk website?    

Wij geloven stellig dat je een bedrijf niet in een (website-)template kunt stoppen. Dat is bijna altijd "inleveren". Daarom hebben wij de visie en werkwijze om altijd maatwerk te leveren. Dat betekent dat wij de website maken waar jouw bedrijf in past, als een maatwerk-pak. Maatwerk is duur... Bij Hademax niet, ondanks de luxe van maatwerk, zal de prijs je onwijs meevallen. Wij zijn niet de goedkoopste, we zijn geen studenten die als hobby simpele websites bouwen, maar je bent bij ons voor een instap website ook geen duizenden euro's kwijt.